Womaction és el 1r concurs de curtmetratges on l’únic fil conductor és el lideratge femení en tots el àmbits de la vida professional i personal, promogut i organitzat per Womup en col·laboració amb Terrassa City of Film UNESC.

El concurs es convoca amb l’objectiu de:

  • Visibilitat: Enfortir la visibilitat del paper de la dona en el diferents àmbits de la societat, especialment en el món laboral.
  • Conscienciació: Sensibilitzar sobre la discriminació que pateixen algunes dones al intentar accedir al mercat laboral així com a posicions de pressa de decisions en entitats públiques i privades.
  • Trencar estereotips: Utilitzar un medi digital per accedir a les noves generacions i trencar estereotips de gènere des de petits/es.

A continuació adjuntem les bases del concurs: Bases Premi Curts Womaction

Les candidatures s’obriran a finals de Febrer/principi de Març (data a confirmar) i la data límit per poder rebre les obres seran les 23:59 hores del 14 de setembre de 2020.

Us anem informant a mesura que actualiitzem informació.

Cartel oficial de Womaction

Artículos relacionados

Mujeres que hacen negocios, se ayudan y se abrazan

Mujeres que hacen negocios, se ayudan y se abrazan

¿Eres mujer? ¿Empresaria? ¿Profesional? ¿Estupenda? Pues mira, has venido a parar al sitio adecuado.Después de casi 10 años de camino recorrido, renovamos nuestra imagen digital, dándole un toque más fresco, más estupendo. Como nosotras, mujeres y profesionales...

Share This