Sant Jordi molt especial

mas-alla-carmen-perez-pozo

La gran festa del llibre i de la rosa, el nostre únic al món Sant Jordi, va tenir aquest any un caràcter especial per a la nostra Associació, ja que va viure una col·laboració molt interessant entre dues de les nostres WomUps.

Al bell mig de la Rambla de Catalunya va estar signant Carmen Pérez-Pozo, advocada i directora del prestigiós Bufet Pérez-Pozo del Passeig de Gràcia de Barcelona, ​​i una de les fundadores de WomUp Group, que ha escrit el seu primer llibre, amb la col·laboració de Mª Jesús Marín Ariño en els relats i la d’una WomUp de recent incorporació, Isabel López, en les fotografies que acompanyen les seves biografies.

El plantejament del llibre és molt interessant, ja que aborda un tema espinós, dels quals evitem de totes totes, com és el de fer testament, amb un refrescant humor negre, a través de 28 relats curts explicats des del punt de vista del qual se’n va, sobre les conseqüències, sovint insospitades, de no haver deixat aquest assumpte ben resolt. Tema pendent per a molts que hauria de deixar de ser-ho amb l’ajuda d’aquest nou enfocament, sens dubte més amè.

Per a la sessió van acudir totes dues a l’estudi de la Isabel, disposades a aprofitar l’ocasió per desconnectar una mica de la Barcelona atrafegada amb la brisa del mar que arriba directament de la platja que té als peus del seu edifici. Primer les va maquillar, procurant realçar les seves faccions i després les va fotografiar amb diversos conjunts de roba i fons, perquè poguessin escollir la imatge que millor les representés per a aquest llibre que han escrit amb tanta il·lusió i esforç.

Carmen Pérez-Pozo-Mª Jesús Marín Ariño

Carmen Pérez-Pozo i Mª Jesús Marín Ariño

Testimoni d’aquesta col·laboració entre dones emprenedores és la dedicatòria de Carmen a Isabel a la seva última pàgina, resultat d’una experiència creada i dissenyada per a que la dona se senti a gust i projecti, així, en les fotografies, el millor de si mateixa, tant a nivell professional com personal.

glamour-factory-sant-jordi

Dos WomUps fent honor al nostre lema “Acting to grow”. Esperem que puguem veure moltes més sinergies entre les nostres sòcies!

by Isabel López
Web de la Isabel López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>