Womup Group a la trobada amb dones empresàries de l’Aràbia Saudís

D’esquerra a dreta: Olga Guday, Ashardia i Mònica Surís.

L’ultima setmana d’abril va arribar a Barcelona una delegació de 40 empresàries de l’Aràbia Saudí.

L’ultima setmana d’abril va arribar a Barcelona una delegació de 40 empresàries de l’Aràbia Saudí, i les empresàries del Grup Womup van ser convidades a assistir a la trobada empresarial per establir relacions comercials i  cercar noves oportunitats empresarials.
La presidenta, Mònica Surís, i la sòcia fundadora del Grup Womup, Olga Guday, es van encarregar de representar al Grup, i van poder conèixer un gran nombre de membres de la Delegació.
En totes les converses en anglès, la motivació per activar llaços de col·laboració va ser molt clara, tant a nivell empresarial com d’Associació, ja que volen créixer en veu i representació, i paral·lelament en força de negoci.

by Olga Guday
Guday Terreros Arquitectura

Informació addicional: Fatima BatookNotícia a La Vanguardia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>